Vasúti kerékpárok javítása és gyártása

A TS Hungaria Kft. Közép-és Kelet-Európa egyik legfejlettebb kerékpár karbantartó központját tudhatja magáénak. Műhelyünkben a legmodernebb technika párosul a legmagasabb fokú szakértelemmel és az egyedülálló, több mint másfél évszázados tapasztalattal. Partnereink egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni, kifinomult logisztikai megoldásokat, alkatrészjelöléseket használva. Így igyekszünk megrendelőink minden kérésének megfelelni.

A kerékpárok javítása során a megrendelők igényeihez igazodva, az általuk kért előírásoknak megfelelően végezzük el a javításokat, karbantartásokat. Műhelyünk megfelel a RIL és a VPI kerékpár javítási szabványainak is. Ennek is köszönhető, hogy megrendelőink között tudhatjuk többek között a Rail Cargo Hungaria, Rail Cargo Austria, GATX, ERR, ETS és Atir Rail vállalatokat is.

A javítások minden szintjét el tudjuk végezni, kifogástalan minőségben, legyen szó csak szemrevételezésről, vagy a kerékpárok újrasajtolásáról. A vállalt határidőket 98%-os pontossággal tartani tudjuk, amely nagyban hozzájárul a vevőink elégedettségéhez.

Üzemünkben többféle automata berendezést használunk, melyek megkönnyítik a munkavégzést, biztosítják a pontos mérési eredményeket és a reprodukálható, folyamatosan magas szinten tartott, kifogástalan minőséget

Számítógép vezérlésű kerékpár megmunkáló gépek alkalmazásával maximálisan teljesítjük a kerékpárokra vonatkozó biztonsági előírásokat, mind a RIL, mind VPI előírásait figyelembe véve.

Automata kerékpár felsajtoló gép DANOBAT DPL-2600 profileszterga
Automata kerékpár lesajtoló gép NCT BNC 40120 tárcsák közötti eszterga

A kerékpárok felület-előkészítéséhez, alkatrészeinek tisztításához többféle nagy hatékonyságú célgépet alkalmazunk.

Csapágymosó berendezés
Automata szemcseszóró berendezés

Állagmegóvás céljából az alapanyagokat és a késztermékeket az elvárásoknak megfelelő módon tároljuk és szállítjuk.

Kész kerékpárok fedett helyen
Szállítás fakalodákon
Kerékpár tengelyek fűtött műhelyben

A minőségi követelmények biztosítása érdekében a legmodernebb anyagvizsgálati célgépekkel rendelkezünk.

Automata belsőfeszültség mérőberendezés
Automata tengely- és tárcsa ultrahangos berendezés
Mágnes poros vizsgálóberendezés