Híreink

TOP 100 kiadvány: előkelő helyen a TS Hungaria

A toplistásokat bemutató lapot 2022. november 17-én, a megye és a város rangos közéleti és gazdasági személyiségeinek részvételével adták át ünnepélyesen a százas rangsor jelenlévő tagjainak. Az eseményen a TS Hungaria Kft. is képviseltette magát Pálinkás Ágnes HR vezető személyében, hiszen a TOP 100 kiadványban vállalatunk a 41. helyet érte el.

A nagyszabású fogadás keretében bemutatott toplistát – melybe azok a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei székhellyel rendelkező vállalkozások kerültek bele, amelyek a legeredményesebb évet zárták az előző gazdasági évben - idén tizenhatodik alkalommal állította össze és adta ki az Észak-Magyarország megyei napilap, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága támogatásával. A rendezvényen elhangzott, hogy ebben az évben mindössze hét helyen változott a lista, hét vállalkozás került ki és jött be helyettük hét új, akik tavaly nem szerepeltek még a lapban. Ez jól mutatja azt a nagyfokú stabilitást is, amely megyénk vezető cégeire jellemző, melyet köszöntő beszédében Alakszai Zoltán főispán is kihangsúlyozott.

„Miskolc Köszöni”: díjat kapott a TS Hungaria

„Miskolc Város Virilistája 2022” címmel tüntették ki a TS Hungaria Kft-t. A rangos elismerést a Miskolc Köszöni program keretében először ítélték oda a város azon gazdasági szereplőinek, amelyek iparűzési adójukkal hozzájárulnak a város fejlődéséhez, tevékenységükkel, fejlesztéseikkel, évtizedes jelenlétükkel erősítik Miskolc gazdaságát. A TS Hungaria ezzel olyan méltatásban részesült, amely kifejezi azt is, hogy a vállalat minőségi munkahelyet, kiszámítható életpályát, megbecsülést és anyagi biztonságot kínál munkatársainak, valamint stabil támaszt jelent az itt élőknek.

Köszönjük az elismerést!