Amit kínálunk

Versenyképes juttatási csomag

Továbbképzési lehetőségek, szakmai fejlődés

Sikeres, összetartó csapat

Alapozd meg jövődet a TS Hungaria Kft-nél! Társaságunk számos lehetőséget kínál az alap juttatásokon felül , hiszen tudjuk, hogy a kemény munkát ki kell pihenni. Ehhez adhat segítséget cafeteria rendszerünk és a teljesítmény bónusz.

Egyéb juttatások

  • Vonzó juttatások széles skáláját kínáljuk kollégáinknak
  • Rugalmas és mobil munkavégzés
  • Támogatott sportolási lehetőségek
  • Vállalati orvosi szolgálat
  • Munkavállalói kedvezmények
  • Nálunk helye van a kreativitásnak
  • Telephelyünk könnyen megközelíthető
  • Étkezési lehetőség
  • Parkolási lehetőség

Cél

Hagyj nyomot magad után

A TS Hungarianál elköteleztük magunkat a vasúti kocsik, kerékpárok javítása, felújítása mellett. Talán sosem volt ekkora szükség a környezetbarát, fenntartható, innovatív eszközökre a gazdaság minden területén. Javítsd velünk az életminőséget, és hagyj nyomot magad után.

Bizonyára benned is megfogalmazódott már párszor: "ezt teljesen másként csinálnám".

Nos, nálunk erre van lehetőséged. Meglévő technológiáink fejlesztése mellett arra is törekszünk, hogy teljesen új megoldásokat hozzunk létre. Ötleteidből dolgozva, az életet sokkal egészségesebbé, biztonságosabbá és gazdaságosabbá szeretnénk tenni.

Keretet adunk a mindennapi munkádnak, és világos célt tűzünk ki - legyen szó akár fejlesztésről, gyártásról, logisztikáról, marketingről vagy bármely más tevékenységünkről.

Több mint 160 éve...

...a TS Hungaria újító ötletei mindig hidat teremtenek a múlt, a jelen és a jövő között.

Jövő - Formáld a jövőt!

Nálunk jól megfér egymás mellett a több mint 160 éves hagyomány és a modern üzemcsarnok; hiszen pontosan tudjuk, ha nincs múltunk, amiből építkezhetünk, akkor a jövő is kilátástalan. Alkosd meg a holnap világát velünk, és légy tanúja, ahogy ötleteid formálják a bennünket körülvevő világot!

Fejlődés - Fedezz fel új irányokat.

Ha új célokra és kihívásokra vágysz, nálunk megkapod a támogatást. Új területen vagy pozícióban próbálnád ki magad? Mi segítünk a céljaid elérésben.
A pozíció és területváltások lehetővé tételével aktívan elősegítjük a folyamatos tanulás érvényesülését. A TS Hungaria csapatának tagjaként együtt fektetjük le a teljesítményed mérföldköveit, együtt tűzzük ki szakmai és személyes céljaid, mely egy új perspektívát nyithat meg előtted.

Mindezek biztosítására számos tréninget, nyelvoktatást, lehetőséget nyújtunk munkavállalóink részére. Figyelmet fordítunk a dolgozói képzésekre és a tehetséggondozásra.

Személyes fejlődés

A folyamatosan változó világra reagálva készítünk fel a jövő kihívásaira. Emeld magasabb szintre tudásod, segítünk kiaknázni a benned rejlő tehetséget!
Tervezd meg karriered a TS Hungarianál, és mi segítünk abban, hogy valóra váljon, amit elképzeltél!

Vezetünk és támogatunk, segítünk a megfelelő célok kitűzésében, és hátteret biztosítunk jövőd kialakításában.

Munkavállalóink szakértelme, tehetsége és kitartása a TS Hungaria védjegye.

Támogatunk abban, hogy megtaláld a helyes egyensúlyt a munka és a magánélet között. Legyen szó hobbiról, közösségi életről, nyaralásról vagy továbbképzésről - együtt megtaláljuk a megfelelő megoldást. Hisszük, hogy ötletek bárhol születhetnek, az eredmény a lényeg.

Mindezért rugalmas munkavégzést ajánlunk, amelybe többek között az otthoni munkavégzés, vagy a részmunkaidős foglalkoztatás is beletartozik.