Vasúti teherkocsik fővizsgáztatása, futójavítása

Ön a vasúti teherkocsikat adja, mi pedig a tudást. A TS Hungaria a közép- és kelet-európai térségben az egyik legfontosabb javítóbázis, ha teherkocsik karbantartásáról van szó. Nevünk összeforrt a vasúti teherszállítás három fő pillérével: megbízhatóság, innováció, ügyfélközpontúság. A teherkocsik javítása és gyártása terén szerzett több, mint 150 éves tapasztalatunkat mostanra összekapcsoltuk a legkorszerűbb európai technológiával.

Magasan kvalifikált munkatársaink a záloga annak, hogy a műhelyünket elhagyó teherkocsikat a kifinomult műszaki megoldások, a legmagasabb színvonalú termékminőség és versenyképes árak jellemzik. Ez nem meglepő, hiszen dolgozóink munkáját éppúgy a tökéletességre való törekvés jellemzi, mint a kezük alól kikerülő kocsikat. Munkánk minőségét integrált irányítási rendszerünk biztosítja, amely magába foglalja többek között ECM, VPI és ISO 9001 tanúsítványainkat.

Cégünk hosszúéves tapasztalata alapján vállalja az általánosan járatos kéttengelyes, négytengelyes, hattengelyes kocsik, tartálykocsik, konténerszállítókocsik javítását, fővizsgáztatását.

Főbb tevékenységeink:
vasúti teher- és tartálykocsik javítása,karbantartása, vasúti teherkocsik tervezése, gyártása, átalakítása, vasúti fődarabok gyártása, javítása és karbantartása.

A teherkocsik fővizsgáztatását a vevői előírások figyelembe vételével végezzük a legkülönbözőbb típusú teherkocsikon. Munkánk magába foglalja a kocsiszekrény, alváz, forgóváz, javítását természetesen a különböző komponensek javításával együtt.

Az alábbi kocsi típusok javítására, fővizsgálatára vállalkozunk a teljesség igénye nélkül:

Tartálykocsik:
- ásványolajtermékek szállítására alkalmas tartálykocsik
- vegyipari termékek szállítására alkalmas tartálykocsik
Fedett teherkocsik:
- gabonaszállító teherkocsik
- zárt oldalfalú, oldalajtókkal ellátott fedett teherkocsik
- alumínium, vagy ponyva eltolható oldalfalú fedett teherkocsik
- Lemez / tekercsszállító teherkocsik
Nyitott és pőre teherkocsik:
- magas oldalfalú nyitott teherkocsik
- alacsony odalajtókkal ellátott nyitott teherkocsik
- oldalfal nélküli pőre teherkocsik
- rakoncákkal ellátott rönkszállító teherkocsik
- konténerszállító teherkocsik
- konténerek szállítására alkalmas fordítókeretes konténerszállító teherkocsik

Ajánlatkéréseiket várjuk a tsh.vertrieb@tshungaria.hu email címen.

Néhány példa munkáinkból:

Előtte Utána

Előtte Utána

Referenciáink, partnereink: