Hírek

Sikeres projektzárás: az új kerékpárjavító műhely átadása

Társaságunk történetének eddigi legnagyobb, régiós szinten is egyedülálló beruházási projektjének sikeres lezárását ünnepeltük meghívott vendégeinkkel 2013. június 12-én. A modern kerékpárjavító műhely hivatalos átadásán több mint száz partnerünk, tulajdonosi képviselőink, ügyfeleink, beszállítóink, a megyei és városvezetés képviselői voltak jelen.

Bővebben...

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk figyelmét felhívni arra, hogy Társaságunk a Berlinben 2012.09.18-21-ig megrendezésre kerülő InnoTrans 2012 kiállításon ismét jelen lesz.
Ebben az évben anyacégünk, az ÖBB Technische Services GmbH., társkiállítójaként találhat meg bennünket a 18. csarnok 306 standján.
Ezt az alkalmat is szeretnénk kihasználni az Önnel való személyes találkozásra, és jövőbeli együttműködési lehetőségeink kellemes atmoszférában történő megbeszélésére.
Kérjük visszajelzését, hogy melyik napon milyen időpontban lenne alkalmas Önnek ez a találkozás.

Új név alatt, új képességek birtokában és megújult szervezetben folytatja a MÁV Cargo

Rail Cargo Hungaria Zrt. néven folytatja tevékenységét a magyar vasúti árufuvarozás és vasút-logisztika piacvezető vállalata, a MÁV Cargo Zrt.

Bővebben...

Elkészültek az első átalakított forgókeretes konténerszállítók

Annak ellenére, hogy a MÁV Tiszavas Kft. vezetése a megváltozott gazdasági helyzet miatt 2009-ben nem számít új kocsigyártására vonatkozó megrendeléssel, folyamatos a munka a MÁV Cargo Csoport 150 éves vállalatánál.

Bővebben...

Elkészültek az első hazai fejlesztésű Eanos-kocsik

A MÁV Cargo Csoport vezetői átadták a forgalomnak az első 26 hazai fejlesztésű és gyártású Eanos típusú áruszállító vasúti teherkocsit.

Bővebben...

Nyugaton már látják a fényt az alagút végén

Kétévente rendezik meg Münchenben a fuvarozási szolgáltatók legnagyobb seregszemléjét, a Transport Logistic szakkiállítást. Egy bizonyos cégméret felett az itteni megjelenés nemcsak hogy ajánlott, hanem egyenesen kötelező. Noha a kiállítók száma nőtt, és a látogatóké sem csökkent, a kiállítás jóval szerényebbre sikeredett, mint a két évvel ezelőtti.

Bővebben...