Erweiterte Suche

InnoTrans 2018 Berlin

Eltelt két év, így a német fővárosban ismét összegyűlt a világ közlekedési iparának számos kisebb-nagyobb szereplője: szeptemberben került megrendezésre a glóbusz legnagyobb szakkiállítása és vá-sára, az InnoTrans. A Berlin Messe területén összeállított rendezvény idén ismét rekordszámú rész-vételt vonzott: hatvanegy országból 3062 kiállító érkezett. Csak a vasúti iparág összesen 146 újdonságot hirdetett meg.
Az InnoTrans szakvásár kihagyhatatlan rendezvény és színtér a személy- és áruszállítás iparágában tevékenykedők számára. A konferencia és vasúti sínpályás kiállítás kiváló kombinációjának köszön-hetően az InnoTrans az évek során a szakma legfontosabb találkozóhelyévé vált.
A szakvásár fő témaköre a vasúti közlekedés, ezen belül a technológia, az infrastruktúra, a vasúti jár-művek belső kialakítása, alagútépítés, személyszállítás valamint az ágazathoz kapcsolódó IT szolgáltatások.
Cégünk képviseletében a minden páros évben megrendezésre kerülő szakvásáron idén Wein András ügyvezető igazgató, László Erika ügyfélmenedzsment vezető és Totok Bernadett értékesítési cso-portvezető vettek részt.

A TS Hungaria Kft. 2002 óta kiállítóként folyamatosan képviselteti magát szolgál-tatásaival, 2012 óta pedig anyacégével az ÖBB TS GmbH-val közös standon vesz részt a rendezvényen.
A vásáron való aktív jelenlét kiemelkedő fontosságú, hiszen ilyenkor lehetőség nyílik a va-súti piac szereplőivel való személyes kapcsol-at felvételére, és konkrét tárgyalások lefolyta-tására is. Ilyen fontos esemény volt például a GATX GmbH-val folytatott tárgyalás, melynek során sikeresen megállapodtunk az elkö-vetkezendő három év együttműködési keret-feltételeiről. A GATX GmbH-n kívül számos más már meglévő illetve potenciális partnerrel folytattunk megbeszéléseket vasúti teherkocsi javítás, gyártás, kerékpárjavítás lehetőségéről, aktívan készülve az előttünk álló üzleti időszak termelési kapacitásának munkával történő ki-töltésére.