NyomtatásAblak bezárása

Jövőnk

Telephelyfejlesztés – középpontban a megújulás

 

 

A TS Hungaria Kft. nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, ennek jegyében 2019. év elején elindult egy közel 4 milliárd forintos beruházás, mely nagymértékben segíti majd a vállalat technológiai megújulását és a már meglévő tevékenységek produktivitásának növelését. A beruházási projekt célja telephelyünk kompaktabb kihasználtságának kiépítése, ezzel együtt pedig az ügyféligények még hatékonyabb kielégítése.

A fejlesztés első fázisában két nagyobb területre összpontosít, mely részeként egy új vasúti teherkocsi felületkezelő csarnok kiépítése és a vasúti kerékpár javító kapacitás bővítése fog megtörténni. Ezt követően a már meglévő csarnokok felújítására és az ezekhez tartozó gépészeti és infrastruktúra elemek korszerűsítésére fog sor kerülni.

 

A TS Hungaria telephelyén egy új 110 méter hosszú csarnok épül majd, ami a vasúti teherkocsik felületkezelését ellátó technológiákat foglalja magában. A legkorszerűbb építéstechnikai és épületgépészeti eljárásokkal tervezett csarnok két új vágánnyal kerül kiépítésre, melyeken a jövőben párhuzamosan haladhatnak a folyamatok. A vágányokhoz integrált tisztító-mosó kabinok, egy robotvezérelt szórófejjel ellátott szemcseszóró kabin, egy korszerű festőkabin és szárítókabinok kerülnek kialakításra. A csarnok megfelelő vasúti kocsi ellátását egy újonnan épülő tolópad fogja biztosítani.

 

A már meglévő 8 szerelővágányt magába foglaló nagyobb javító csarnok és a futójavításra használt 2 szerelővágánnyal rendelkező kisebb csarnok is modernizálásra kerül, a fővizsga- és futójavítást biztosító csarnokok előkészítő álláshelyekkel egészülnek ki. A kerékpárüzembe telepítésre kerül egy új CNC profileszterga, valamint teljesen automatizált kerékpár festősorral is kiegészül, ami az átfutó kerékpárok felületkezelési technológiáját teszi hatékonyabbá.

 

E nagy volumenű telephelyfejlesztés sikeres lebonyolításához is cégünk folyamatosan keresi jövőbeni partnereit és potenciális beszállítóit, akik rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal és profiljukban a hegesztett, forgácsolt, hőkezelt, illetve különféle megmunkált szerkezetek, anyagok is szerepelnek.

 

 

 

Ablak bezárásaNyomtatás